vineri, 5 martie 2010

Curs de seductie si feminitate: 12 concepte pentru a trezi atractia sexuala


1. Degustare de femei, forme, nuante si parfum

La fel cum tie iti plac aromele parfumurilor si gustul de vanilie la fel si lui ii plac formele rotunde si miscarile de vino incoace.

Ce se cauta: frumusetea fizica, interioara, intelectuala, financiara? Nu rade!! Toate sunt pietre pretioase.

In primul rand ochii lui cad pe fizicul tau. Cum stai cu tonusul? Ma bucur, si eu trag ca nebuna la sala, si cand ii mai vad ca se apropie cu aerul unui Don Juan si lor le atarna burta peste curea, o iau razna. Tu stii cat ma abtin eu de la ciocolata si cat trag la sala? Cum indraznesti sa ma abordezi, tu nu vezi ca suntem din alte lumi? Tu n-ai limite? Ti le pun eu! Pana aici, indraznesc sa aleg.

Tu alegi tineretea si frumusetea, ce te face sa crezi ca eu n-am acelasi drept? Stiu ca e o discutie sensibila, nu sariti pe mine! Nu m-am inscris la sala fiindca mi-e teama ca Fat-Frumos n-o sa ma ceara de nevasta dar sigur vreau sa se indragosteasca de intalnirea noastra epidermica, emotionala, intelectuala. Asta e drumul spre o relatie sanatoasa, nu? Asta e inceputul iubirii, atractie sexuala, dorinta de a atinge extazul in bratele iubitului. Si ca sa te asiguri ca va ramane cat mai mult langa tine te ingrijesti de aspectul tau fizic, intelectual, spiritual cat poti de bine.

Si atunci, de ce pleaca? Daca ai bifat toate casutele compatibilitatii, de ce te-ai trezit singura si indurerata? Arati al naibii de bine, esti dichisita, parfumata, tonifiata si tot singura esti. Ce nu-i in regula? Cu tine? Cu el? Cu lumea? Unde-i echilibrul, armonia in acest univers? Ce-l retine si ce-l indeparteaza de tine?

2. Feminitate vs vulgaritate

Vulgaritatea il alunga, feminitatea il pastreaza. Mai mult dezbracata decat imbracata, asta ai vazut in Playboy, asta ti-a adus avalansa informationala? Barbatul e innebunit dupa sani dezgoliti, porno? Eu am auzit din gura multor barbati urmatoarea afirmatie: si eu ce mai am de dezbracat?
Aiurea, nu-i vezi pe toti cu Hustler-ul in mana? Nimeni nu mai apreciaza dantelaria si rochia lunga.

Stop! Nu-i adevarat! Nu te-am imbracat in zestre de calugarita, lasa sa-ti pice o bretea de pe umar, o crapatura, o mulaciune, dar nu te descoperi total, fi mai zgarcita cu goliciunea ta, lasa-l sa-si doreasca mai mult, pune-l la munca, sa-si foloseasca imaginatia.

Nu mai gandi pentru el, nu-i mai usura viata, fara fantasme se stinge, invita-l sa te picteze, nud..

3. Libertate vs Posesivitate

Posesivitatea il inspaimanta si fuge! Nu pe toti...sau pe toti?

La inceput pare misto sa ai pe cineva prin preajma care-ti satisface toate dorintele si mofturile, tu nu trebuie decat sa deschizi gura sa-ntrebi si sa inghiti ce-ti da partenerul. Sunt satul, asta-i iubire, murmura animalul de casa. Am o relatie, inseamna ca-s matur si fericit, am statut social, casa, masa, sotie si copii. Nu stiu ce sa zic, asta-i tot? Si-atunci, de ce nu esti fericit?

El nu face o miscare fara ea, si ea e in extaz cand ii cere chilotii, sosetele, periuta de dinti, sexul, mancarea, unde-i? Asa incep dialogul iubirii. Nu poate respira fara mine, nu se descurca, e mort daca plec de acasa, daca-l las.

Ma suna, nu gaseste nimic... ea rade, mie imi vine sa plang, ce-i asteapta... Camasa asta ce ti-am luat-o, ai iesit fara mine, ti-o rup, zis si facut. Asta s-a intamplat. Ma iubeste, e nebuna! Ce fain..sunt tot impreuna. Ea a vrut sa se sinucida, sau cel putin sa simuleze o sinucidere, lesin, daca nu vii acum acasa ma omor, sar de la etaj, el a zburat spre ea, nu pot sa ranesc un suflet, ma iubeste. Vezi ca te arzi, o sa cazi, spargi. Ai grija!! Cine vorbeste? Mama sau iubita? El e imatur, ea e protectoare, se simte bine doar daca il slujeste pe el, altfel se simte pierduta. Ea il indoapa, el inghite si traiesc fericiti pana la adanci batraneti. Sau nu?!
Pediatrul Aldo Naouri descrie lumea, ca o societate de mame atotputernice, care nu viseaza decat sa-si tina la nesfarsit copiii in uterul fara fund.

Nu-i asa ca viata-i frumoasa? Fara pretentii divine, fara declaratii de iubire, fara promisiuni smulse la betie, tacere totala, asteapta ca o proasta sa fii ceruta de sotie, si daca cererea nu mai vine? Daca initiezi vreo discutie mai serioasa risti sa nu-l mai vezi vreodata. Daca il intrebi de ce n-a venit azi-noapte acasa, pleaca de unde a venit. Daca ii arunci o propunere pe termen lung se simte sufocat. Daca ii spui ca-i imatur presupune ca-l provoci la mai mult. Specialistii in iubire zic sa taci, tu ce faci?

Iubeste-te pe tine, fa-ti mult bine, urmeaza-ti pasiunile, iesi in lume, zambeste, distreza-te si nu astepta ca o disperata sa te ceara de nevasta. S-au maritat multe, sa nu crezi ca traiesc altfel decat tine. E timp pentru toate, dar nu e timp pentru regrete..daca iti joci cartile bine imbraci si rochia de mireasa. Doreste-ti!

4. Bunatate vs agresivitate

Daca incerci sa-l domini, sa-i ameninti personalitatea si libertatea nu mai apuci a doua intalnire. Esti gresiva, autoritara, amazoana? Ai grija ca-l sperii, o sa se simta castrat si viata sexuala si emotionala n-o sa mai ai, alta sigur va beneficia de pe urma “operei” tale.

Imi aduc aminte de zilele mele de amazoana, mi se zicea Andrei. Cum asa? Din lipsa de predare a unei lectii importante despre feminitate, diferentiere de gen, de abia la maturitate am invatat sa fiu femeie, acum as introduce un curs de iubire si sexualitate, ca sa nu mai ajungem sa ne dam cu capul de toti peretii fiindca baiatul de care suntem indragostite ne spune ca suntem cel mai bun prieten al lui.

Daca esti prea buna, iarasi nu-i prea grozav pentru tine si viitorul tau conjugal. Atentie pe unde calci. De ce femeia trebuie sa-si bata atata capul? Si barbatul este de la sine inteles? De ce tu masori cat dai si primesti, de ce el ia tot ce vine spre el si da cat ii cade bine? De ce nu ma mai satur de el? De ce el ma-nlocuieste cand nu se mai regaseste langa mine?
Concluzie? Fii o scorpie, adu-ti aminte ca fetele rele ajung unde vor ele. Pana cand? Pana le convine, pana pot..:-) Fii cum esti, nu functioneaza in cazul ai fost abuzata si parasita de atatea ori. Iti dau tot, functioneaza daca esti bine infipta in lume, cand dai pe-afara cu increderea in sine si nici atunci nu ti-e totuna cand se cara la alta si uita de tine.

Nu-l lasa cu senzatia ca a castigat lozul cel mare, nu fii atat de generoasa in declaratii de iubire si-n asigurari de viata. Creste miza de fiecare data cand il simti ca e sigur pe tine, foloseste-te de legea atractiei si a respingerii.

5. Transparenta vs Mister

Cum sa mai pozezi? Ce masca sa mai porti? Ce fard sa mai folosesti? Renunta la a te mai dezbraca din prima daca chiar iti place si te vezi langa el mai mult de-o noapte. Discutiile despre fostii si partidele de amor nebun incuie-le in sertarul trecutului daca-l vrei viril, increzator si doritor. Cati barbati ai avut? Intrebare capcana, nu raspunde, intoarce cd-ul conversational, ia fraiele in mana, nu-i inchide gura, nu e treaba ta si nici nu-i da un numar, te-ai soca sa vezi ce-nseamna pentru el 5 la numar. :-))

Nu-i da ocazia sa cantareasca ce-i prea mult, ce-i prea putin. Care-i fantezia ta sexuala? El se asteapta la sex in trei si tu-i spui sex sub clar de luna. Nu intra in jocuri periculoase la inceput.. Fara declaratii siropoase, esti cel mai bun, mi-ai oferit cele ami multe orgasme, esti un zeu, noroc ca te-am intalnit, esti jumatatea lipsa, sufletul meu pereche. Fuge!!!

Arta seductie nu inseamna altceva decat pastrarea unei aparente de mister, transmite-i ca crezi in tine si -ti iubesti viata mai mult decat orice angajament, nunta-n cer. Pune-l pe jar, stai linistita, nu dispare din peisaj, fii curajoasa, nu-i raspunde tot timpul la telefoane, esti implicata, nu pasesti telefonul, te-am sunat, ma bucur sa te aud, cum ti-a mers azi?
Nu-l lasa sa te acceseze oricand, se plictiseste. Ofera-i un pic si retrage-te. Nu-i da totul pe tava, e ca si un copil mic care primeste cadou un puzzle gata lipit, nu mai e atractiv, invita-l sa aseze piesa dupa piesa, si nu in fiecare seara. E timp..daca-l vrei pe termen lung.

Daca ai doar o nevoie de satisfacut, da-i drumul. Dar sa nu te aud peste o saptamana, “m-am indragostit, de ce nu ma cauta?!”. Fa diferenta dintre o aventura si o relatie pe termen lung! Ambele iti sunt permise, doar vaicareala este interzisa. Asta-i un curs de seductie si feminitate, inscriete-te in inima lui.

6. Inteligenta vs Prostie

Nu da pe afara cu discutiile savante dar nici nu poza in blonda. Spun asta, ca tot aud, se poarta proastele, nu inteligentele. Curent ciudat, sa separi albul de negru... Nu e dobitoc, vede si aude, apreciaza inteligenta si il sperie prostia. Moderato...

Plictisitoare, banala, prostia e mai rea decat uratenia daca e sa facem o clasificare, n-ai zice cand ai privi la bratul milionarilor, nu-i asa? In dreapta lor sade o frumoasa blonda. De unde ai tras tu concluzia ca este proasta? N-ai vazut blonde destepte? Eu am vazut! :-)

Nici nu ma mir ca nu stii cum sa cuceresti un barbat, cine te initiaza in arta amorului, mama, profesorul, societatea? Mama iti spune, va veni intr-o zi printul si-n reviste citesti picanterii, striptease la bara, sa aspiri dezbracata, sa sapi in gradina pe tocuri. Si mai stiu eu ce perversiune de ultima ora.

N-ai viata usoara, stiu, dar asta nu te impidica sa devii o gheisa peste noapte. Sa tragem niste concluzii.. Daca esti prea desteapta, carierista si incasezi mai mult decat el, fuge. Daca esti proasta, il faci de rusine si nu te scoate in lume, si-o ia iarasi la goana.

Care-i strategia de succes? M-am saturat sa-mi ascund calitatile fiindca dobitocul se simte mic si frustrat. Nu ai voie sa te incurci cu unul inferior tie, intuitia functioneaza perfect, de ce n-o asculti, inca nu te-ai convins ca ti-o furi de fiecare data cand te folosesti de ratiune? De ce crezi ca va fi altfel cu tine?

Pune intrebari dar nu raspunde la provocari. Sapa in viata lui intima, cu cine a umblat, cat au durat relatiile, de ce s-a despartit, ce cauta la o relatie, ce-nseamna iubirea pentru el, ce asteapta de la o femeie? Invata sa nu mai atragi barbati nepotriviti, fostele relatii sunt cele mai bune studii de caz, analizeaza-le, au un fir si-o conduita comportamentala comuna, vezi unde ai dat-o in bara, unde te-ai inselat si asigura-te ca te-ai vindecat inainte de a intra in alt pat.
7. Optimista vs depresiva

Sunt mica, slaba, am nevoie de un salvator. Atentie, s-ar putea sa fuga dupa prima imbratisare protectoare. Nu uita: el cauta o femeie, nu o fetita disperata. M-a parasit tatal, am facut psihoterapie, iau antidepresive, am fost dependenta de cocaina, ce poate sa vada, inca o distrusa care-si asteapta salvatorul.

Ai citit tu undeva ca e la moda sinceritatea brutala si ai adoptata aceasta strategie la prima intalnire. Nu te-a mai sunat? Ce pacat..draga de tine, tu ai fost atat de sincera si transparenta, ticalosul, n-a apreciat comoara din tine. Esti normala?? L-ai speriat!! Eu asa ma comport cu cei de care vreau sa scap si mi s-a mai intamplat sa ma mai sune o data la doua saptamani, cand figura mea aducea cu femeia lunii, puteam incerca, ia sa vedem daca s-a vindecat si ofera orgasme fara contracte de exclusivitate.

Daca te vede ca esti praf, distrusa, fara gram de stima de sine, te-ai ars, papusa fara glas. Daca vrei sa cuceresti un barbat, invata sa pui pret pe tine, vinde-te scump, imbraca atitudinea si pretuirea de sine.

Cum? Nu ma intereseaza ce alegi, ma intereseaza sa intri in actiune, la sala, acasa, la cursuri de dans, yoga, seminarii de dezvoltare personala, coaching profesional, psihoterapie, catarari pe munti, alege ce-ti place dar construieste-ti stima de sine, iamginea ce o ai despre tine e cartea ta de vizita si asigurarea pe viata. Niciun barbat nu vrea alaturi o papusa fara glas.

Imi amintesc de o prietena de-a mea care a renuntat la stilul vestimentar, la fumat, la prietenii vechi fiindca el nu aprecia obiceiurile ei prafuite si nocive, cum le numea. “Nu sunt de tine, iubita mea! Tu esti superioara, tu esti ca si mine! Si ce a urmat? Dupa ce prietena mea s-a spovedit si s-a lepadat de satana, printul s-a incurcat cu o dezbracata, fumatoare de hasis, si porno-star.
Vezi ce te asteapta daca uiti de tine si te imbraci in fake? Da!! Cum se face ca s-a indragostit de parfumul tau de tutun si te-a lasat ca miroseai a mir?? Ii zicean eu vreo doua la remarca, te-ai boit prea tare, de nu mai prindea glas a doua oara. Nu m-ai vazut cum aratam cand te-ai strecurat in viata mea?? Nu vrei sa astepti afara o alta mai putin fardata? Aici se poarta rujul rosu si se imbraca stilul meu!

8. Echilibrata vs Disperata

Suna-ma, cauta-ma, am intrat in panica!! Si el!! :-)) A disparut? Te cred! Alege-ma pe mine, alege-ma pe mine!

Deplorabila abordare, unde esti, de ce-ai intarziat, de ce nu m-ai sunat, sunt suparata pe tine, m-ai ranit, te-am asteptat, de ce m-ai mintit? Proasto!!! Sterge-ti lacrimile, inghite-ti cuvintele daca vrei sa-si aminteasca vreodata de tine... unde-i dorinta in scenariu asta? La alta in pat.

Daca aveti o relatie sexuala de cateva luni bune asta nu inseamna ca si vrea sa se insoare cu tine. Fa diferenta dintre sex si iubire! Nu incerca sa porti masca amazoanei, fiindca inautenticitatea se simte, si nu vei trece niciodata la next level, doar sex.

Barbatii nu vor sa dadaceasca pe nimeni, numai salvatorii de profesie, dar asta nu-i iubire, ci dependenta, prin care isi hraneste amintirile din copilarie. Daca vrei iubire matura treci la munca.

Barbatii nu sunt dobotoci, ei stiu ce-nseamna simulare si artificialitate, nu miza pe talentul tau actoricesc, nu e de ajuns ca sa-l prostesti. Mai mult, daca te simte vulnerabila, labila si nesigura te-a si inlocuit cand se satura de distractia temporara.

Adu-ti intotdeauna aminte ca, barbatul nu doreste nimic mai mult decat ceea ce-i lipseste. Daca te lipesti de geamul disperarii, ce crezi ca o se intample cu povestea voastra de iubire? Ai ghicit, oboseste si plictiseste.

Daca accesul la tine e posibil si autorizat, dorinta scade, moare.

9. Accesibila vs Inaccesibila

Nu se insoara cu o femeie prea disponibila si accesibila mai niciodata. Intelege ca lupta, perioada de curtare sunt asigurarile tale de iubire. Ai picat din prima? Ce-a mai ramas? Barbaul e vanator si vrea sa vaneze, lasa-i sa le creasca atractia, mai devreme sau mai tarziu, pica in plasa ta.
Nu-i fura unica placere de a te cuceri oferindu-te pe tava. Fii desteapta, e timp pentru dezbracat, e timp pentru toate..:-) Formula adorabila si inaccesibila se preteaza si dupa un an de relatie. Cum asa?

Presiunea jocurilor psihologice ma omoara, nu e pentru mine formula asta, eu am destula incredere in mine si-n relatie, poate se aplica tipelor frustrate si slabe, nu mie. Greseala!! Nu te aventura chiar asa in universul unui barbat, cand ai impresia ca e mai implicat s-ar putea sa te surprinda si sa dea inapoi.

Cate femei n-asteptau oferta de uniune si printii au disparut in ceata, fara nicio explicatie? Si sa nu crezi ca tu n-ai contribuit la fuga lui, e infantil sa crezi ca nebunia si imaturitatea ii apartine. Intr-o calatorie amoroasa avem doi protagonisti, nu unul, asa ca, da filmul inapoi, ce-ai zis, ce-ai facut de l-ai alungat?

Evita discutiile premature despre copii, casatorie, mutat impreuna, schimbat oras, zugravit, aruncat kitsch-urile pe geam, vacante cu parintii, previziuni astrologice si asa mai departe. Daca libertatea si personalitatea barbatului ii este amenintata fuge in lume. Barbatul este programat sa-si pastreze, apere libertatea, nu te proiecta prea departe, foloseste-te de strategia aici si acum, carpe diem, uniune libera.

El oricum banuieste ca tu te visezi mireasa si unica ta dorinta este sa-i aspiri spermatozoizii si sa-l responsabilizezi. Ameteste-l cu stilul tau autonom si libertin, fa-l sa tremure: ma vrea pe termen lung sau doar se bucura de orgasm, ma foloseste si ma inlocuieste?

Draga mea, ai discernamant, stii ce vrei, stii ca meriti, ai de unde alege, si el trebuie sa stie asta, nu ca i-o spui tu, ci fiindca o traieste langa tine.

Nu sari din pasiune in pasiune, dar cantaresti bine inainte de a te lega la cap, la fel ca el, vrei cel mai bun model pe piata. Mesajul care trebuie sa ajunga la el este, adorabila si inaccesibila.

Ce frumoasa e, pacat ca nu e a mea! Ma vrea sau nu ma vrea? Ce vrea de la mine, de la o relatie? Ce-o atrage, contul bancar sau personalitatea mea? Mergem maine la film, la munte, la cina? Maine? As vrea dar am o intalnire cu o prietena, vernisaj, lectii de dans.
Par strategii ieftine si consumate dar functioneaza si ce-i mai misto e sa fie chiar adevarat, nu doar produsul imaginatiei. De asta insist atata asupra stilului tau de viata. Nu astepta ca el sa apara ca viata sa ti se imbogateasca, fii activa, iesi in lume, angajeaza-te in misiuni de transformare interioara, arta vindeca sufletul, mintea si trupul.

Daca lipsa este profunda si vie, dorinta este profunda si vie. Nu-l lasa sa te consume, sa se plictiseasca de tine. Fugi de acasa din cand in cand! :-))

10. Slaba vs Grasa

Asta-i prea putin important, exista degustatori pentru ambele categorii. Important este sa puna mana pe un corp bine lucrat, ingrijit, cosmetizat, hidratat, epilat, bine imbracat, in functie de stilul si personalitatea ta. Fara sa copiezi un trend ce nu-ti apartine. Fii unicat!

Scoate-ti in evidenta atuu-rile, fiecare e frumos, fiecare e unic si fiecare isi are perechea in lumea asta. Important este sa te privesti in oglinda si sa te vezi frumoasa, sa te pretuiesti si sa te iubesti. Doamne, ce bine arati azi, ce ochi frumosi ai, ce zambet!! Fa-ti in fiecare zi un compliment si vei vedea ca e cea mai buna terapie iar ceilalti vor sesiza frumusetea ta in clipa in care te vei valoriza, pana atunci aprecierea, atentia si iubirea sunt tinuturi indepartate.

Daca nu esti convinsa iti vorbesc un pic despre bulimice, care, dragele de ele, se vad grase si la 45 de kg, si au super trasaturi, succes la barbati si tot tacamul, dar se simt urate, strambe, grase, cu picioarele prea groase, sunt intr-o dieta continua si cand mananca au grija sa se scape de excesul de alimente.

Cunosc prea bine starea, am imbracat-o si eu multi ani. E cumplit sa te uiti in oglinda si sa vezi un monstru in locul tau. Ma uram, ma invinovateam, ma criticam si nu reuseam sa vad ca sunt frumoasa, admirata, iubita. Complimentele veneau spre mine si eu le blocam, atenta la ce vad ceilalti la mine, fara sa-nteleg ca universul tinea cu mine, ma ajuta sa ajung la mine prin ceilalti. Universul iti trimite confirmari si mai multe cand exista un dezechilibru major in viata ta, si degeaba, ani de zile m-am ingrozit de ce vad in oglinda. Sunt grasa, am dintii strambi, sunt prea mica de inaltime, am sanii prea mici, am picioarele groase, am fundul plat si m-am angajat intr-o calatorie reparatorie si reconstructiva, proteze de silicon, aparat dentar, augmentare de buze si m-am oprit, doamne ajuta, cine stie ce mai imi faceam..:-)
mportant este sa mananci sanatos, sa faci sport, sa ai grija de tine, fiindca trupul e gazda ta, si asa cum traiesti in corpul tau, traiesti si-n lume. Ai niste emotii, ele trebuiesc reglate si sportul te ajuta sa fii echilibrata si unde mai pui ca isi rup capul dupa tine..:-)

11. Curata vs Murdara

Da, ai auzit bine: par sleit, igiena intima precara, mirosuri si arome ce-l indeparteaza. Nu exista, nu mai am timp sa ajung la coafor, te culci langa el dupa ce ai facut clatite, cu oja sarita, neepilata de-o luna, doar suntem impreuna de atata vreme... ce mai conteaza, doar ti-a si spus-o, te iubesc si cu par!! Te rog, taci!! Nu-mi spune ca iubirea noastra sta intr-o depilare inghinala??!! Ba da!

N-am timp de sala, am doi copii, un job si de gatit, lectii de facut, unde sa alerg, sunt rupta seara. Si ce te vaiti? Vrei un barbat pe termen lung? Vrei sa arati bine? Vrei o viata adevarata? Alearga in jurul blocului, pe scari, nu ma intereseaza scuzele tale, sa stii ca nu tin de cald si de dor cand pleaca la alta..

12. Pasiva vs Activa

Ce faci in pat? Stai pe spate, astepti? Misca-te, ia initiativa, ofera-i placere si caldura, interes pentru sex, de asta a fost inventata mangaierea.

Elibereaza-te de inhibitii, intra in jocul amoros dezbracata de prejudecati si false pudori. Aici e universul iubirii, savureaza. Cine mai are chef de sex dupa 10 ore de munca, gatit, schimbat pampersi?? Ma gandesc ca nu ti-e usor, dar e o buna strategie de relaxare, te face mai frumoasa, mai fericita, mai implinita si reda zambete caminului tau. A murit pasiunea, ce ne facem? O reinventam? Cum? Cu povesti si fantasme. Cu ce stii ca te-a adus langa el, adu-ti aminte de iubirea ce i-ai purta-o la prima vedere, atractia sexuala. Da, cum sa nu, i-a crescut burta, au trecut 5 ani, chimia s-a consumat, romantismul a iesit pe geam, facturile au intrat pe usa, stresul si grijiile au inlocuit orgasmele si ma opresc aici ca altfel bag divortul sau ma sinucid.

Nu mai e la fel si nici n-o sa mai fie... asta se intampla cand te deschizi total in fata celuilalt, de ce-i spui tot? Ce faci, unde mergi, cat stai, explicatii si justificari, rutina si uzura. Unde-i curiozitatea, interesul?

Daca esti o carte deschisa pentru partener, pasiunea, dorinte moare. Insist, autonomie emotionala, financiara, sexuala, sociala!! E nevoie de mister daca vrei sa-l pastrezi!!

Chiar daca stati impreuna, aveti copii, delimitati-va teritoriul si-n casa, libertate individuala, asta e dormitorul meu, camera mea de meditatie, unde tu nu intri, n-ai ce cauta, e locul meu sacru. Ne intalnim in dormitorul conjugal, nu in fiecare seara, altfel ajungem sa ne banalizam trupurile, si noi vrem pasiune si orgasme.

Nu pleca, mai stai, dormi cu mine in noaptea asta!! In loc de, du-te mai incolo, iarasi sforai!! Iesi, vorbeste cu alti barbati, ai prieteni, iesi cu ei la masa, in oras stai de vorba, nu te intorce fuguta la el, lasa-l sa te admire, sa te doreasca, concurenta face bine, la gandul ca un altul te poate avea se excita de indata.

Vine spre tine, normal, vrea sa-si elimine rivalul, si pe urma lucrurile intra pe fagas natural, pana la urmatoarea mutare pe piesa de sah. Obositor? Mie imi place sa ma joc, dar cunosc si opusul meu, femei care s-au saturat sa gandeasca, sa vina cu idei creative, sa creasca miza de fiecare data cand rutina intra in casa. Si se trezesc cand pierd insasi sensul existentei, de ce viata e aspra? Certitudinea ucide dorinta. Ce mai astepti? In viata de cuplu nu-ti permiti vacante lungi, trebuie sa fii pe faza la tine si la celalalt. Pe foc trebuie sa pui lemne, daca vrei sa-ti fie cald..

Daca vrei sa lupti cu lipsa iubirii, cu lipsa pretuirii si increderii in sine, cu incercarile vietii, cu obiceiurile proaste, cu un trecut traumatizant, cu vicii si dependente te las cu o lectura mai mult decat potrivita, Stilul Tau- pentru femeia care merita.

Succese si iubire!
Pe curand

P.S.:Am folosit persoana I pentru cursivitatea povestirii.Detaliile ce par a avea legatura cu mine nu sunt reale.Asadar luati de bune sfaturile si atat.Aplicati cat puteti.Bafta!

0 comentarii: