sâmbătă, 23 ianuarie 2010

INDICII CA ESTI COCALAR



Daca tot am inceput ca indiciile referitoare la pitipoance,eu spun ca nu ar fi drept sa-i neglijam tocmai pe EI.Masculii feroce dupa care orice pitipoanca ar fi innebunita.
Asadar,daca visul tau de-o viata este sa ai alaturi o "domnisoara" cu semnalmentele enumerate in postarea anterioara si nu stii de ce nu reusesti,poate vei gasi raspunsul in cele ce urmeaza.
O pitipoanca nu merge bine alaturi de un cocalar.Iar daca nu stii incadaca esti unul dintre ei...ia si lectureaza(e de bine,nu am zis nimic de rau de voi."A lectura" se refera la acea ctiune pe care nu ati intreprins-o voi niciodata,ocupati fiind cu alte activitati mult mai importante).Dar sa nu ne pierdem in detalii.Urmeaza-INDICII CA ESTI COCALAR:

In trecut, "cocalar" insemna mancator de gaini moarte! In momentul in care era o epidemie printre gaini si ele erau aruncate la gunoi, unele persoane isi insuseau carnita lor, pentru ca erau atat de saraci incat nu aveau ce manca. Astazi, in dictionar, cocalar inseamna smecher de cartier (mult mai bine).

Ochelarii de soare sunt un must have al acestor specimene, fie vara, fie iarna cu lumina naturala sau artificiala ochelarii rezista. Cocalarul este dornic de afirmare si se foloseste de toate mijloacele posibile, mai putin de cele intelectuale. Ei de felul lor sunt foarte "cool", dar daca ii iei la bani marunti nu ramane mare lucru de ei. Infatuare agresiva si smecherie.

Cum identifici un cocalar:
1.Stil vestimentar

Cocalarii au un stil vestimentar inconfundabil: poarta de cele mai multe ori blugi, dar nu simpli, ci cu inscriptionari ale renumitelor case de moda si neaparat vizibile. Partea de sus este acoperita de un tricou sau o camasa tot de "firma", insa cu picturi aurii sau argintii care evidentiaza acest lucru. Ei se incalta doar cu pantofi de lac asortati cu sosete albe si nu pentru ca l-ar fi admirat pe Michael Jackson, ci pentru ca asa li se pare lor cool. Pe scurt, orori vestimentare.

2. Atitudine
Daca ar fi vorba doar de vestimentatie ar fi ok, dar atitudinea lor este de-a dreptul iesita din tipare. Sigur ai mers cel putin o data alaturi de un asemenea specimen in tren, metrou sau autobuz si ti-au bubuit creierii la auzul melodiilor preferate de ei. Smecherii de cartier au impresia ca toata lumea adora acelasi gen de muzica, de cele mai multe ori este vorba despre manele. Pleci de la munca obosit si nerabdator sa ajungi acasa, iar un astfel de personaj iti strica linistea. Pasul urmator: ii atragi atentia intr-un mod foarte diplomat, insa tot acest efort este inutil pentru ca dupa ce i-ai spus sa inchida telefonul ca nu esti obligat sa-i asculti muzica, el da mai tare si eventual te si injura. Sa nu mai vorbim despre gratarele din fata blocului in fiecare weekend si cojile de seminte ramase in urma lor. Pana aici ti se par cunoscute situatiile?

3. Masina conteaza!
Un adevarat smecher poseda o masina de top. Daca nu are bani de masina, se imprumuta sau "munceste" in alta tara. Cei mai multi pleaca peste hotare, fac ce fac ei pe acolo si se intorc in Romania plini de ei si cu o masina... de pici. Bineinteles masina are toate dotarile posibile. Astfel cocalarul devine pericol public pentru ca nici in trafic nu se comporta mai placut. Incalca toate regulile de circulatie, iti taie calea sau te injura ca nu mergi mai repede. Ei sunt pesoane foarte ocupate si tot timpul grabite, sa nu uiti! Unde se grabesc? Probabil sa cumpere paine sau pur si simplu vor sa demonstreze ca masina lor este cea mai tare!

4. Aurul si banii la vedere, va rog!
Un cocalar este plin de aur! Acest metal pretios este reprezentativ pentru aceasta tagma mult prea raspandita. De asemenea, daca au bani este obligatoriu, gandesc ei, sa stie toata lumea. Si vor folosi toata tehnologia posibila pentru a-si arata valoarea: se filmeaza si se pozeaza. Nu conteaza ca nu au dinti in gura important este ca au aur si bani.

5. Ce muschiul lui!
Muschii sunt foarte importanti pentru ei, astfel ei pierd ore in sir antrenandu-se. Fiecare dupa posibilitati, unii in boxe special amenajate pentru asta, iar altii la o sala de fite. Bineinteles ei trag de fiare in grup, pentru ca fac intrecere - care ridica mai multe greutati. Cocalarii trebuie sa arate rezultatul orelor de antrenament. Cum? Prin vestimentatia foarte stramta si cu aerisire: tricouri si maiouri din plasa, asezonate cu doua sau mai multe tatuaje de prost gust!

Cocalarii fac pereche cu pitzipoancele, desi acestea reusesc sa mai pacaleasca si cate un baiat finut sau blegut. Whatever!

0 comentarii: