duminică, 24 mai 2009

PRINTUL PE CAI (ALBI) PUTERE


In intunericul camerei pline de mucuri de tigara si cutii de bere golite,cu ochii pironiti in fata monitorului si tastand de zor sta EL.Nu,nu e vreun om de afaceri stresat,care concepe un nou proiect ce-i va spori subit averea.
Este "printul de Romania",visul tuturor "divelor" ce se regasesc in textul si poza de mai jos.Cum il recunosti?
-daca nu dupa mirosul de parfum ieftin,macar dupa hainele mereu "de firma",aduse direct din Italia(toneta de dupa colt).Din marinimia lui organizeaza seara pe messenger licitatii online:"haine pentru baieti smecheri si printese sexy".
-se mai ia in calcul perechea de ochelari de soare(purtata in casa,afara,pe soare,vant,ploaie etc),CAT MAI MARI si cu firma producatoare la vedere;
-lant,bratara de aur(CAT MAI GROASE si purtate la vedere)+unul,doua ghiuluri(din acelasi material) pe degetele mici de la fiecare mana(acele degete tinute in aer cand se soarbe elegant din paharul de sampanie fina);
-curea lacuita(de preferat D&G,GUCCI,ARMANI,VERSACE si altii asemenea);
-pantofi cu varf cat mai ascutit(din piele de crocodil.Cum altfel?);
-si nu in ultimul rand un seducator bronz aramiu(de data aceasta dobandit pe cale naturala).
Odata seara lasata "printul" se pregateste de un nou chef.Frumos imbracat si parfumat,da inainte de plecare "o tura pe mess",pentru a vedea ce mai "pica" in seara respectiva.
DIALOG PRINT-DIVA:
-Buna papushe!Ce face fata frumoasa?
-Hihihi!Chiar la tine ma gandeam.Ma plictisesc in casa si ma simt atat de singura...
-I'auzi aici smecherie.Ce zici daca te face baiatu' un dans in seara asta?Da Mishu Spaniolu' un chef.Bautura,baieti belea asa ca mine.Ce spune printzesa?Vine?
-Hihihi!Cum apari mereu cand am nevoie de tine.In seara asta chiar nu aveam program.Ia zi,unde ne vedem?
-In juma' de ora in fata terasei de peste strada de tine.
-Oke!!!
-Te pupa TATICU'!
-Hihihi!
Dupa jumatate de ora,la locatia stabilita,poti observa cu usurinta un BMW,cu geamurile lasate,din care Guta iti "incanta" auzul cu ultimele hituri.Pe portiera,un brat paros,tatuat si plin de aur tine ritmul.
Apare si don'soara intr-un final.Gatita de sarbatoare.Rochie de seara-trei bretele si ceva lenjerie(sau daca nu exista si varianta fara lenjerie.Doar ceva material prin partile esentiale.Uneori acele articole vestimentare pot incomoda rau de tot in desfasurarea anumitor activitati intelectuale specifice evenimentului.Si cum pentru EA fiecare seara e un eveniment...De ce sa investim bani degeaba?).Se ma adauga la rochita un lantisor de aur ce se prelinge prin decolteu si cateva bratari pe la maini,picioare.Ce mai...STRALUCIREA in persoana!
Acum,cuplul de vis poate porni spre o noapte de pomina.Betii,"muzica buna",dans pe mese si fuste-n cap(cine a mai ramas cu asa ceva inca).Daca mai e loc si timp poate se pune si de-un gratar in fata blocului,cu dans din buric si chiuituri in miez de noapte.
Maine...de la capat
Acelasi print pe cai(albi) putere,usor impresionabil de farmecele "divei".Doar printesa se mai schimba.Asa...de diversitate
CE VIATA...!

3 comentarii:

Ramo spunea...

Ce contur frumos faci matale societatii minunate in care traim.Pare-se ai simtit nevoia dupa ce ai invatat chineza pt maine...

andrey1083 spunea...

Trist... realitate cruda. Din ce in ce mai multe specimene, si din pacate chiar au succes. Mda.. foate bine redat in acest post personajul nostru, cocal.. scuze, printzul de Romania.
Nu dau 2 bani pe lantul lui de aur purtat iarna peste suba. Pacat ca imaginea BMW e asociata cu acesti indivizi.
Felicitari pt ce ai ales sa faci pe acest nou blog. Succes in continuare

ThunderSS spunea...

I <3 BMW. Pui mic stie. DA` ce sa-i faci, fiecare padure cu uscatele ei, aici, vajnicii masculosaurus-rex. Umbrele astea, consumatorii acestia de aer, au o functie foarte importanta pe care cred ca putini au reusit sa o identifice : ei recicleaza. Ne aducem aminte de lup, sanitarul padurilor, ciocanitoarea, sanitara copacilor etc etc? Baietii astia is sanitarii economiilor germane, italiene. spaniole, etc etc. Cum? Foaaaarte simplu. Germanii chiar faceau reclama turismului in..Romania : mergeti in Romania, masinile voastre sunt deja acolo. Italienii sunt satui de tiganisme, clar nu se mai poarta guicci la ei. Elvetienii, de unde se aduc asa de multe haine, spera sa nu mai prinda niciodata picior de rohohohohman pe acolo, vedeti referendumul... Ce legatura au toate? Pai unde nu-i cap, vai de picioare. Daca o sa continuam sa ne imbracam si sa ne purtam la mana a doua cu ciurucurile altora, asa cum fac vajnicii cocalari, meritam sa fim o natie de mana a ..."paispea:. Gooo....bundee, cocaliti baieti? Cocalam Maria Ta!!!