luni, 25 mai 2009

EU MA FAC MARE... VEDET/A







Poate unii,in momentele lor de adanca meditare,s-au intrebat ce ar iesi din incrucisarea intr-o noapte de betie,a unei dive de land of choice cu un print pe cai (albi) putere.
Raspunsul...in pozele din stanga si randurile de mai jos.
Ai prins venerabila varsta de 12 ani si nu ai macar o pagina HI5???Aaaa,CUM?13 ani e limita de varsta?Si ce daca?Modificam putin data si s-a rezolvat.
Cum dorinta de a ajunge ca mami(in cazul tinerelor viitoare dive) si ca tati(in cazul printisorilor)e foarte mare,trebuie sa te deprinzi cu activitatile specifice promovarii propriei persoane.De mic/a.De foarte foarte mic/a.
Vom trata in prima faza cazul..."DOMNISOARELOR":
Se ia una bucata copila(cu aere de domnisoara sexy) si un aparat foto(sau telefon.Poze sa faca).Dupa care se incearca desfasurarea a doua activitati simultan.Si anume:fotografiatul si stergerea gresiei din baie,bucatarie,hol(sau alte zone de prin casa) cu propriile haine(care intentioneaza sa se pozeze cu tot cu obiectele vestimentare pe ele.Au vazut ele la mami ca hainutele in exces dauneaza avansarii in cariera).

Apoi urmeaza shooting-uri de exceptie pe sau sub toate obiectele de mobilier ce pot fi exploatate in desavarsirea scopului artistic.Asa vor iesi la iveala postari de zeci,apoi sute (chiar si 300!!!)de poze(unii au probleme de vedere si intelegere si le trebuie multiple materiale cu fragede frumuseti-"bunaciuni" sau "prospaturi" in limbajul folosit intre semeni,pentru a le servi spre contemplare).
PAGINA HI5-cat mai roz(culoarea divelor),cu cat mai multe stelute si inimioare sclipitoare si miscatoare
EXPRIMAREA-laconica inspre lipsa.Formata aproape in totalitate din exemple de genul:":*:*:* “…3 uN f3l d3 @ntReNam3nT,k s@ fyu iN f0rMa p3rm@n3n3t, d@k b@t3 r3p3d3 d@k b@t3 l3nT c@ s@ t3 f@k p3, tN aTeNt…:*:*:*”.Cum,nu ati inteles???Nici eu.Dar oare ce ar fi de inteles dintr-o astfel de "profunda cugetare"?
CUVINTELE REALE-folosite fara sens.Dar "da bine" sa fie acolo.Exemplu de intelectualitate precoce in stare acuta:"UBESHK NECROFILA MEA!!!".Oare ce DEX a consultat inainte sa scrie asa ceva?Al limbii romane sigur nu.Dar ce scriu eu aici?De gustibus non est disputandum!Suntem o tara libera doar.
In cazul BAIETILOR,lucrurile stau mult mai clar:
PROFIL- de "dur"
POZE-multi fuschi (dez)umflati la vedere
COSTUMATIE -boxeri(cel mult)
LIMBAJUL FOLOSIT IN DESCRIEREA "CAPTURILOR"-textele melodiilor de la "Parazitii"
Si uite-asa,meseria bratara de aur devine.Dar numai cand o inveti de mic/a.Asa-i copii?








1 comentarii:

ThunderSS spunea...

Parerea mea? Iubesc Iuliana! Vreti inca un motiv? Ca sa facem un copil ce va scrie despre copii divelor. Muahahaha! Iarba rea nu piere niciodata.